Schoonmaken met een schoon geweten! Groenland Wasmachine & Vaatwasser reiniger heeft een natuurlijke basis, is biologisch afbreekbaar en heeft dus geen nadelige werking op het milieu. De fles is gemaakt van gerecycled PET materiaal. Groenland Wasmachine & Vaatwasser reiniger is de natuurlijk uitblinker.

ontkalkt-en-ontvet frisse-schone-machine levensduur-verlengen verwijdert-zeep-en-vetresten

Vetluis, stinkende machine, geurtjes en slijtage

De verwachting is dat binnenkort alle nieuwe wasautomaten zijn uitgerust met een speciaal programma om de machine te reinigen, maar het gebruik van Groenland Wasmachine & Vaatwasser reiniger kan altijd, ook zonder speciaal wasprogramma. Voor een reinigingsbeurt van een machine heeft u Groenland Wasmachine & Vaatwasser reiniger nodig, want alleen water of wasmiddel is te delicaat voor vetluis en andere hardnekkige vervuiling en doet dus weinig tot niets.

De meeste was kan perfect gewassen worden op dertig graden. Toch kan dit zogenaamde ‘groene wassen’ een vuile was opleveren. Door de lage temperatuur èn het gebruik van minder water lost het wasmiddel soms onvoldoende op. Op deze detergentresten die in uw machine achterblijven, nestelen zich zeepluizen die bij een volgende wasbeurt op het wasgoed terechtkomen. De vlekken die dan ontstaan zijn moeilijk te verwijderen. De combinatie van wasmiddelen, vet en vuil kan ongemerkt schade aanrichten aan uw machine, uw wasgoed en zorgt bovendien voor een onaangename, muffe geur. Zover wilt u het niet laten komen!

Voorkomen is beter dan genezen

Wanneer u uw wasmachine en vaatwasser regelmatig onderhoudt, zult u nauwelijks problemen ondervinden. Echter, de meeste kalkverwijderende producten zijn synthetisch en daarmee niet biologisch afbreekbaar. Groenland Wasmachine & Vaatwasser reiniger is dat wel en beantwoordt daarmee aan uw milieuvriendelijke onderhoudswens. Dit reinigingsproduct is door specialisten ontwikkeld en uitvoerig getest. De resultaten mogen er zijn! Met Groenland Wasmachine & Vaatwasser reiniger bent u verzekerd van een frisse, schone machine. Eentje waar u nog lang plezier van zult hebben!